Ungefär som när socialpolitiker läser handlingar

Skrattar igenkännande åt detta klipp. Tänker t ex på när socialpolitiker läser handlingarna i individutskotten. Där det inte alls är ovanligt att när man läser handlingarna lätt får bilder i huvudet om att de man läser om är helgalna vildar som genast borde låsas in på livstid. Jag tänker också på när jag själv i efterhand har fått läsa alla handlingar från socialtjänst och kriminalvård om mig själv. Självklart tänker jag också på en hel del av mina vänner med samma bakgrund där det säkerligen har stått ungefär det som Niklas Källner läser upp om Pippi, där de flesta är hur snälla som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: